Kodukirja köögiuudised novembris

Pille Enden, 24. oktoober 2019

Sombusel sügisel aitab tuju tõsta hea toit. Eestis ringi liikudes võib leida palju põnevat ja maitsvat, millega end kostitada.

Kiire mahe supielamus Salvesti sarjas Prestó on kolm mahetoorainest valmissuppi. Supp on alumiiniumivabas pakendis, mille võib soojendamiseks asetada mikrolaineahju või kuuma vette. Valikus on kõrvitsapüreesupp kookospiimaga, milles on ka maguskartulit, porgandit ja maitseks veel küüslauku ja ingverit. Tomatipüreesupp ürtidega koosneb tomatipüreest, värsketest tomatitest, paprikast, pastinaagist ja ürtidest.Köögiviljapüreesupp kanafileega sisaldab veel porgandit, pastinaaki, õunapüreed ja rõõska koort. Kõrvitsa- ja tomatisupp sobivad ka taimetoitlastele.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?