Küpsetame!

Pille Enden, 25. september 2018

Õues läheb aina külmemaks ja pimedamaks, aga seda sagedamini immitseb ahjuukse vahelt mõnusat lõhna – leivad-saiad, pirukad ja küpsised on kohe valmis!

.


Tainalõikur

Briti küpsetusguru Paul Hollywoodi topeltteraga lõikur lõikab tainaserva kas siledaks või sakiliseks.BonAppetit, 8.90

Jõuluvormid

Ka jõuluaeg pole enam mägede taga. Nende vormidega annab valmistada jõulupiltidega küpsiseid. Komplektis on 8 erineva pildiga vormi.Apelsin, 12.95

Puidust tainamatt

Naturaalmaterjale eelistavale küpsetajale sobib puidust tainamatt mõõtudega 45 x 35 cm.BonAppetit, 34.90

Vesikringli vorm

Saksa vesikringli ehk pretzeli küpsetamine läheb spetsiaalses vormis hoopis ladusamalt.Apelsin, 4.-

Mõõdukann

Liitrine mitme skaalaga mõõdukann on täpsete kuivaine- ja vedelikukoguste mõõtmisel hädavajalik.Apelsin, 2.75

.

Kuklipintsel

Klassikalisel puidust käepidemega kuklipintslil on ka naturaalsed harjased. Loomulikult võib sellega võõbata muidki küpsetisi.Chez Marius, 3.-

Minileibade vorm

Nakkumatu pinnakattega ahjuvormis saab küpsetada 8 minileiba või -keeksi.Bon Appetit, 19.90

Pikksaia küpsetusplaat

Nakkumatu pinnaga küpsetusplaadil saab korraga ahju pista 4 pikksaia ehk baguette’i. Perforeeritud plaat tagab krõbeda kooriku. Mahub vähemalt 50 cm laiusesse ahju.Chez Marius, 10.50

Nostalgilised pirukavormid

Emailkattega pirukavorme on kahe kujuga ja mitmes mõõdus.BonAppetit, 9.90

Saiakergitusvorm

Rotangist kergituskorvi kuju ja materjal annavad leivale-saiale ilusa kuju ja tagavad kerkimiseks sobivad tingimused.Bon Appetit, 25.90

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?