Kodukirja köögiuudised: taimsed pihvid, uued jäätisemaitse ja Eesti parimad toiduained

Pille Enden, 2. juuli 2021

Suvi jagab oma parimaid ande. Küpsevad marjad kipuvad magustoitu ja koogi sisse, angervaks ja põdrakanep lõhnavad hurmavalt, esimesed kukeseened ilmuvad sambla seest ja köögiviljapeenar pakatab värskusest. Nautigem!

Armastatud lihabränd Maks&Moorits on hakanud valmistama hoopis kergemaid tooteid. Kevadel turule tulnud kanatoodetele on lisandunud taimsed pihvid. Kartuli-kõrvitsapihvid, punapeedipihvid ja kikerherne-porgandipihvid sobivad nii iseseisvaks roaks kui ka liharoogade lisandiks.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?