Kodukirja köögiuudised jaanuaris 2021

Pille Enden, 4. jaanuar 2021

Aasta algus on uute plaanide, ootuste ja lubaduste aeg. Nende hulka võiks mahtuda ka plaan süüa rohkem kodumaist tervislikku toitu. Püüame selles osas omalt poolt abiks olla. Head uut maitsvat toiduaastat!

Ökoloogilised püreedSalvestil on valminud kaks uut maitsvat puuviljapüreed: mango- ja pirnipüree. Mõlema tooraine on 100% pärit ökoloogilisest põllumajandusest, lisatud ei ole suhkrut ega säilitusaineid. Puuviljapüreed saab lisada smuutidele või valmistada püree põhjal hoopis rikkalike lisanditega smuutikauss. Samuti saab püreest teha puuviljakooke, koduseid mahlajäätiseid ja põnevaid kastmeid või kasutada püreed pudru või jogurti lisandina.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?