Kodukirja köögiuudised: juuretis hapendamiseks, õunastroop ja Lõuna-Eesti toidunädal

Pille Enden, 28. oktoober 2020

Eesti on lahe toidumaa: põnevaid sündmusi, ägedaid tooteid ja suurepäraseid maitseid tuleb nagu Vändrast saelaudu. Ole vaid varmas seda kõike vastu võtma!

Lõuna-Eesti toidunädal 5.–15. novembrini toimub esmakordselt Lõuna-Eesti toidunädal “Metsast taldrikule”. Üritusse on kaasatud toitlustusettevõtted kuuest Lõuna-Eesti maakonnast – Tartu-, Jõgeva-, Valga-, Põlva-, Võru- ja Viljandimaalt – ning osaleb umbes 60 söögikohta. Iga söögikoht pakub kahekäigulist erimenüüd, mille mõlemas roas on vähemalt ühe komponendina kasutatud Eesti metsasaadust ja võimalikult palju just kohalikku toorainet. Erimenüü hind jääb vahemikku 15–19 eurot.

Artikli täismahus lugemiseks vajuta:
%
Proovi Digilehte
1€/kuu
Oled juba lugeja?